Get Fit, Get Happy

Wat is Zumba

ZUMBA-geschiedenis: Fitness trainer Alberto Perez (Beto) uit Colombia is de bedenker van Zumba®. Enkele jaren geleden vergat hij zijn muziek die hij gebruikte in zijn groepslessen en speelde in de plaats daarvan zijn favoriete salsa en merengue muziek. De mensen vond het geweldig en dit was het begin van Zumba®.
Beto wil dat iedereen ongeacht leeftijd of fitness niveau in staat is een Zumba®les te volgen. En het is juist deze filosofie die wij ook nastreven!

We organiseren ook regelmatig  Zumba avonden in een specifiek thema zoals Valentijn, Black & White, Rode Duivels, Eurosong, De Foute Zumba Party, enz.... Ambiance!!!


Peggy Valcke is uw erkende zumba instructeur.

Meebrengen: WATER :)

 

De Zumba gaat door op: 

* Maandag: T VELD, Sint-Antoniusstraat Meulebeke om 19h

* Woensdag: Parketzaal sporthal De Ark, Melkerijstraat Ardooie om 19h

* Donderdag: Sint Lutgardisschool, Karel van Manderstraat Meulebeke om 19h

 

 

 

 * De Zumba Gold (60+) gaat elke maandagnamiddag door in Ter Deeve te Meulebeke van 14h tot 15h.

 

 

Onze certificaten:

AQUA ZUMBA

zumba.jpg Zumba® combineert de meest effectieve fitness-oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als salsa, merengue, cumbia, samba, calypso, reggaeton, flamenco, tango, hiphop en zelfs belly dance. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training!
zumba_gold.gif ZUMBA® GOLD
Idem als Zumba®, maar op maat gemaakt voor de aktieve 55+ en de gedeconditioneerde beginner. Info, prijzen en kaarten te verkrijgen in het dienstencentrum. Info bij centrumleidster Rita Latrez (telefoonnr= 051 480511)
zumba_tronic.gif Zumba for Kids (Zumbatomic®) is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar! Er zijn 2 categoriën: 'the little stars' en 'the big stars'. Zumba for Kids geeft hen de ideale combinatie van fun en opbouw van hun conditie.
Heb je interesse? Vul het contactformulier in, dan houden we je persoonlijk op de hoogte wanneer de volgende lessenreeks begint!
zumba_toning.jpg

Zumba toning: bij deze workout worden er meer repetitieve fitnessbewegingen gemaakt met gebruik van toning sticks. Daardoor worden er andere spiergroepen aangesproken en ligt de focus op spierversterkend werken, gecombineerdmet de cardio workout die zumba met zich meebrengt.

 

ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.

fatburning cardio workout: zumba en bokwa workouts te ardooie en meulebeke