Get Fit, Get Happy

Fatburn / Get Fit / CIRCL MOBILITY

Dé Total Body Workout: opbouw conditie, spieren en lenigheid!

!! NEWSFLASH !!VANAF MEI 2023 introduceren we de laatste 15 minuten van de Fatburn en Get Fit les CIRCL MOBILITY! Dé fitness revolutie door de unieke combinatie van oefeningen die de bewegingsvrijheid van je gewrichten verhogen! Concreet: meer kracht, stabiliteit, coördinatie. Enthousiast? Kom dan zeker af naar de volgende Fatburn en Get Fit les!

Deze gevarieerde les bestaat uit een degelijke opwarming, gevolgd door een vetverbrandende en spierversterkende cardio-workout. Nadien combineren we lenigheids- en stretchoefeningen om onze flexibiliteit een boost te geven. Geen saaie, ééntonige oefeningen. Wel een leuke, in elkaar vloeiende les!

Doe mee en VOEL je lichaam van top tot teen!

 

PS: cardiovasculaire oefeningen (oefeningen die het hartritme verhogen) zijn een zeer goede manier om vet te verbranden. In onze les integreren we een stuk 'interval' (intervaltraining= een paar minuten trage oefeningen afwisselen met een paar minuten intensievere oefeningen). Het voordeel aan deze training is dat je metabolisme (=stofwisseling) zo gestimuleerd wordt dat je ook de dag nadien calorieën blijft verbranden. We gaan ook wat aan onze spierkracht werken, want ook door meer spierkracht te ontwikkelen verhoog je je metabolisme!

 MEEBRENGEN: MATJE + FLESJE WATER!

Deze les gaat door:

* elke woensdag om 20h15 te Ardooie in de parketzaal van sporthal De Ark 

* elke donderdag om 20h15 te Meulebeke in de SINT LUTGARDISSCHOOL, Karel van Manderstraat. op donderdag beslissen jullie de inhoud van de les! Willen jullie de traditionele FATBURN les of een GET FIT BODY WEIGHT WORKOUT (aan de hand van doe-kaarten die jullie zelf mogen kiezen wordt de les opgebouwd)! Tot snel?

ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.

fatburning cardio workout: zumba en bokwa workouts te ardooie en meulebeke