Get Fit, Get Happy

Acties

2024

FEBRUARI: 14 februari = VALENTIJN SPELIAL met 2 ACTIES! Iedereen die in 'a touch of red or pink' komt, krijgt een kleine attentie! EN: breng je man, vriend, partner mee: zij mogen gratis meesporten!!

 

JANUARI: 2 ACTIES!!

* NIEUWJAARSTOMBOLA!!!! Start het jaar sportief en val misschien in de prijzen! Per lesdeelname (niet geldig voor gratis proeflessen) krijg je een lotje, op het einde van elke week wordt er een winnaar getrokken uit de doos die het geschenkpakket van de week wint! Dus.. hoe meer je komt sporten, hoe meer kans om te winnen :) 

* GRATIS kennismakingsles voor mensen die nog niet bij ons gesport hebben! Dus ideaal moment om eindelijk je kennissen onder de arm te nemen en mee te brengen!

 

 

2023

DECEMBER: cadeaubonnen actie! Wie in december een cadeaubon koopt voor een beurtenkaart of maandabonnement of massage, krijgt er gratis een sporttasje bij! howhowhow.. wie koopt er wat voor onder die kerstboom?!?

 NIEUW SEIZOEN: start bij NRGY de laatste week van augustus tot eind september! ACTIE maand van de sportclub: wie voor de 1ste keer komt sporten bij ons kan een GRATIS proefles naar keuze meedoen! Ideaal moment om ons en onze workouts te leren kennen. Breng je bestie(s) mee, hoe meer zielen, hoe meer vreugde :)

 ZOMERACTIE juli & augustus: maak kans op een Goodiebox vol RITUALS producten twv 63 euro! Hoe meer je komt sporten tijdens juli en augustus, hoe meer kans je hebt om dit heerlijk pakket te winnen! Per lesdeelname krijg je een lotje; eind augustus trekken we de winnaar. Succes! ( actie geldig voor betalende sporters, niet voor wie van een gratis proefles volglt)

 JUNI: maandag 5 juni is het mijn verjaardag! Kom zeker meedoen met 1 (of meer) van onze lessen. Ik trakteer met een kleine attentie! Because life is better on flipflops ;)

 MEI:

* CIRCL MOBILITY ! In mei introduceren we tijdens de Fatburn en Get Fit lessen deze revolutionare Fitness vorm! BRING-A-FRIEND ACTIE!!! Kom naar de Fatburn of Get Fit les en breng een vriend of vriendin mee; koopt die ook een beurtenkaart of abonnement, dan maken jullie ALLEBEI kans op een GRATIS NRGY MAANDABONNEMENT! #samensportenisleuker :)

 * MOEDERDAG ACTIE: de moederdag beurtenkaart! Keuze tussen een 10 of 20 beurtenkaart. Uitzonderlijk kunnen de kaarten door jullie beiden gebruikt worden om jullie te motiveren om samen te komen = QUALITY TIME! Met deze kaart kunnen jullie (samen de lessen Zumba, Body&Mind, enz...) meevolgen; de kaart is dus geldig voor àlle lessen 's avonds. #SAMENSPORTENISLEUKER 

 JANUARI: 2 ACTIES!! Ten eerste: naar goeie gewoonte is er onze nieuwjaarstombola gedurende de hele maand januari: per lesdeelname krijg je een lotje. Op het einde van elke week wordt er een winnaar getrokken uit de doos, die het geschenk van de week wint! Dus...hoe meer je komt sporten, hoe meer kans om te winnen  :) Dus start het jaar sportief en misschien val jij wel in de prijzen!

Ten tweede: GRATIS kennismakingsles voor niet leden tijdens januari! Heb je nog nooit een les gevolgd bij ons? Dan is dit hét moment! Stuur ons een berichtje via ons online contactformulier of een PBtje op onze facebookpagina en we reserveren jouw plaatsje. 

De beide acties zijn geldig in Ardooie én Meulebeke voor alle lessen! If you were waiting for a sign, this is it :) Tot gauw!

 

2022

DECEMBER: CADEAUBONNEN ACTIE!!! Zoek je nog een leuk en nuttig geschenkje voor onder de kerstboom? Zoek niet verder :) Wie een cadeaubon koopt voor een maandabonnement of beurtenkaart tussen 01 december en 20 december krijgt er een sportzakje gratis bij! 

 

SEPTEMBER: WIJ DOEN OPNIEUW MEE MET DE MAAND VAN DE SPORTCLUB GEORGANISEERD DOOR SPORT VLAANDEREN! Dit betekent dat, wie ons nog niet kent en bij ons voor de  1ste keer komt sporten, recht heeft op 1 gratis les naar keuze! Dus ideaal moment om in te springen. Tot gauw?

 

JULI & AUGUSTUS: BRING A FRIEND-actie! Ben je als NRGY klant zoooo enthousiast over onze club dat je jouw vriendin(nen) ook klant maakt in juli of augustus (beurtenkaart of maandabonnement), dan krijgen jullie ALLEBEI een leuke attentie!! #SAMENSPORTENISLEUKER

 

MEI: in mei legt elke vogel een ei.. EN wij hebben een nieuwe actie! Wie een volgesporte beurtenkaart of abonnement heeft in mei krijgt een leuke (én handige..) attentie! #SPORTERSWORDENBELOOND BIJ NRGY

 

 APRIL: PAASVAKANTIE - ACTIE !!! Breng je vriend(en) en vriendin(nen) mee! Ze betalen tijdens de paasvakantie slechts 5 euro / les!!!

 

FEBRUARI ACTIE! Op maandag 14 februari is er in alle lessen de Valentijn special. Kom meesporten 'in a touch of red' en wij zorgen voor de aangepaste muziek en moves, zowel in de Zumba Gold, Zumba en Body&Mind. Valentijn zonder cadautjes, is als gin zonder tonic, dus elke deelnemer krijgt een kleine attentie ;)

 

JANUARI ACTIE! WE STARTEN HET JAAR MET EEN KNALLER:

Per lesdeelname krijg je een lotje. Op het einde van de week trekken we een winnaar die het geschenk van de week wint! En dit doen we elke week van januari. Hoe meer je komt sporten, hoe meer kans om te winnen! (én hoe sneller die eindejaarskilootjes verdwijnen als sneeuw voor de zon ;) ) Dit wordt misschien wel JOUW lucky New You Year!

 

2021

DECEMBER ACTIE:

* Wie naar de laatste lessen in Ardooie of Meulebeke komt (op woensdag 22/12 en donderdag 23/12 dus), krijgt een leuk geschenkje als dank voor je trouw en inzet het voorbije jaar. :)

 

* December is cadeautjesmaand! Wie een cadeaubon koopt, krijgt per aankoopschijf van 30,- euro , gratis 1 les erbovenop! Zorg jij voor het leukste cadeautje onder de kerstboom?

 

HERFSTVAKANTIE ACTIE: breng je vrienden en vriendinnen mee! Ze kunnen de lessen meevolgen aan slechts 5€/les!

 

OKTOBER + NOVEMBER: wie in oktober of november naar de massage komt, krijgt een (héél) leuke verrassing ;)

 

SEPTEMBER = SURPRISE maand! Wie een maandabonnement of beurtenkaart koopt, krijgt een leuke verrassing!

 

MEI en JUNI ACTIE MASSAGE!!!

Volledige lichaamsmassage voor iedereen, ook niet-NRGY groepsles-klanten, aan 50€ ! Te boeken in mei én juni :)

 

2020

JANUARI is opnieuw cadeautjesmaand bij NRGY! Gedurende 4 weken maak je kans om een leuke prijs te winnen. Elke week trekken we 1 winnaar die in deze week is komen sporten. Dus hoe meer je sport, hoe meer kans om te winnen! En er zijn opnieuw héél leuke prijzen te winnen!! De actie loopt vanaf maandag 6 januari t.e.m. vrijdag 31 januari. SUCCES!

 

02/01: NRGY SPECIAL BLACK & WHITE EDITION om het jaar feestelijk en sportief in te zetten!

 

2019

Nieuw seizoen: start op  maandag 26 augustus! Voor iedereen een gratis les in die week! Kun je er niet bij zijn en je bent nog nooit komen sporten bij ons, dan heb je tot eind september recht op een gratis les. Dus grijp je kans en kom langs :)

5 juni= naar aanleiding van mijn speciale verjaardag is de playlist in de Zumba en de F&B 'Back to the 80's'! Ambiance verzekerd én iedereen krijgt een kleine verrassing..

14 februari: valentijn zonder cadeautje.. dat is als de zee zonder vissen. Dus op deze dag een Valentijn Playlist in een romantische sfeer én voor iedereen een 'lieve' verrassing!

 

januari = cadeautjesmaand bij NRGY! Start het nieuwe jaar sportief en misschien val je wel in de prijzen. Elke week trekken we 1 winnaar die in die week komen sporten is; dus hoe meer je komt sporten, hoe meer kans om te winnen. En er zijn opnieuw héél leuke prijzen te winnen: soms iets handigs, iets lekkers, iets zaligs, ... Véél succes!!!

 

2018

AUG+SEPT: in de week van 20 augustus heeft iedereen recht op een gratis les. Heb je deze week gemist, je kent ons nog niet maar wil ons leren kennen? Dan heb je tot eind september recht op 1 gratis les!

+

AUG+SEPT: in samenwerking met Lingerie Ohlala krijg je een waardebon van 20 euro voor het kopen van een sportbeha als je lid bent van NRGY! Een goeie sportbeha dragen is superbelangrijk voor je borsten tijdens het sporten; we willen toch niet dat we 'hangborstjes' krijgen hé ;). Dus profiteer van deze prachtige actie! Meld je aan via de site ohlalachallenge.be Deze actie loopt tot eind september, dus wacht niet te lang; je 'boobies' zullen je dankbaar zijn..

 

JUNI + JULI: wie in juni en juli een volle NRGY beurtenkaart (of afgewerkt maandabonnement) kan afgeven, krijgt een verfrissende attentie cadeau! Dus wie komt sporten wordt beloond :)

 

April: tijdens de Fatburn & Bodymix lessen doen we deze maand een 'plank-challenge'. Elke woensdag- en donderdagavond integreren we op het einde van de les, voor de stretching en relaxatie, een 'plankmoment'. Het is de bedoeling dat we opbouwend werken en om jullie te stimuleren wordt er elke les een verrassing gegeven aan wie het langst in plank staat. Echter, om iedereen een kans te geven iets te winnen, kan je maar 1x iets winnen (anders gaan Jeannetje, Marieke of Michelle telkens lopen met de prijs)! Op het einde van de maand wordt er zowel in Ardooie, als in Meulebeke een 'plank-champion' verkozen :)

Februari: valententijd, 14 februari, valt dit jaar op een woensdag! Dwz dat we de lessen Zumba en F&B in een romantischer sfeertje dompelen. En iedereen die komt sporten die avond krijgt een klein, maar hartverwarmend cadeautje :)

 

Januari = cadeautjesmaand! Tijdens deze maand trekken we elke week 1 winnaar die 'iets' wint.. soms iets kleins, soms iets lekkers, soms iets handigs, ... Hoe meer je komt sporten, hoe meer kans je maakt om iets te winnen! Start het nieuwe jaar sportief en misschien win jij wel 1 van deze verrassingen. Tot gauw x

 

2017

Wie de start van ons nieuw seizoen gemist heeft en nog nooit eerder heeft deelgenomen heeft nog tot EIND SEPTEMBER recht op een gratis les! 

Vanaf maandag 21 augustus start het nieuw seizoen 2017-2018: tijdens die eerste week krijgt IEDEREEN 1 gratis les! 

 

Vandaag, 21 juni start de zomer! Wie deze week of de komende weken (tot eind juli) een beurtenkaart of abonnement koopt, krijgt een verfrissende attentie cadeau! Want het is HOTHOTHOT!!!

 

Januari en februari: cadeautjes-maanden! Tijdens deze maanden trekken we 1x/week 1 winnaar die 'iets' wint.. dit kan soms iets kleins, soms iets groots, soms iets lekkers, iets zachts, iets onvergetelijk, ... worden. Hoe meer je komt sporten, hoe meer kans om iets te winnen! Veel succes iedereen x

 

2016

SEPTEMBER=MAAND VAN DE SPORTCLUB - BLOSO: indien je nog nooit een les bij ons hebt gevolgd en je wil ons leren kennen, dan kun je toch nog tot eind september 1 gratis les volgen!

 

START nieuw seizoen 2016-2017 vanaf maandag 22 augustus: gratis proeflessen voor iedereen op maandag 22, woensdag 24 en donderdag 25 augustus!

 

woensdag 22 juni: in kader van het EK-voetbal is er op woensdag 22 juni enkel 1h zumba (van 19h tot 20h), maar wel in "Rode Duivelsstijl"! Onder de aanwezigen verloten we 1 EK-voetbal-supporters-goodybag! 

 

Spectaculaire actie in januari, februari en maart: voor het 2de jaar op rij werken we samen met ZOOM Foto-atelier van Lichtervelde! Concreet: tijdens deze maanden verloten we telkens 1 geschenkcheque twv 195 euro voor een Glamour fotoshoot, dwz dat er 3 fotoshoots te winnen zijn! In januari staat onze "magic box" op maandagavond te Meulebeke. Op maandag 25 januari trekken we 1 winnaar uit de box die deze exclusieve fotoshoot wint! In februari staat de box in Ardooie op woensdag, dus telkens je een les meevolgt (zumba of fatburn) mag je je naam in de doos steken. Op woensdag 24 februari trekken we ook hier 1 winnaar! En in maart doen we hetzelfde op donderdag in Ter Deeve te Meulebeke! Op 31 maart trekken we hier de laatste gelukkige. Hoe meer je komt sporten, hoe meer kans om te winnen.. Start 2016 sportief en sleep een onvergetelijke prijs in de wacht! (Opgelet: je moet natuurlijk tijdens de trekking aanwezig zijn om te kunnen winnen.) VEEL SUCCES!

 

2015

Week van 24 t.e.m. 27 augustus = start nieuw seizoen = voor IEDEREEN gratis proeflessen!

MEI: we vieren ons 6 jarig bestaan! Na elke les trekken we onder de aanwezigen een winnaar uit die een leuke attentie krijgt. Zorg dat je erbij bent!

Januari en februari: we verloten een geschenkcheque twv 185 euro voor een glamour Foto shoot bij Zoom FotoAtelier. Telkens je naar de les komt, steek je je naam in onze magic box. Hoe meer je komt, hoe meer kans om te winnen dus. In Meulebeke wordt er op de laatste donderdag van januari 1 winnaar getrokken. In Ardooie wordt er op de laatste woensdag van februari in winnaar getrokken. OPGELET: om te kunnen winnen, moet je aanwezig zijn tijdens de trekking! Veel succes iedereen.

 

Actie van 01/09/2014 - 31/12/2014:

Inspanningen worden beloond: heb je een volle kaart bijeengesport, dan krijg je van ons een leuk gadget cadeau!

 

Ken je ons nog niet en heb je de gratis proeflessen gemist? Dan kan je tot eind september toch nog een gratis proefles krijgen!

 

Gratis proeflessen voor iedereen: de laatste week van augustus 2014!

 

 

2013-2014

Ben je jarig en klant bij ons (= in bezit van geldig abonnement of beurtenkaart op je eigen naam op het moment van je verjaardag), kom naar een les in de week van je verjaardag en je krijgt van ons als verjaardagscadeau een t-shirt of topje! Deze actie loopt tot 31 juli 2014!!!

 

Tijdens de eerste week van de maand februari, maart, april, mei en juni 2014 verdelen we gratis folders mbt voeding en gezondheid in samenwerking met NICE (Nutrition Information Center).

 

Je bent nog geen lid bij ons, je hebt de gratis proeflessen gemist, maar je wil ons wel leren kennen? Tot 15 september 2013 kun je 1 gratis beurt Zumba of Bokwa reserveren via het contact formulier op deze site!

 

!!!!!!GRATIS proeflessen voor IEDEREEN VAN 19 t.e.m. 22 AUGUSTUS 2013!!!!!

Geen 'schoolse' les, maar fun en plezier. Bovendien heb je snel resultaat qua conditieopbouw en verstrakking van je lichaam. Wacht niet langer, doe mee en beleef de sfeer!

 

18/07/2013: omdat het zooo warm is: op donderdag 18 juli voor iedereen die meedoet met zumba of bokwa: GRATIS FLESJE WATER! Idem op maandag 22 juli! Flesje water voor iedere deelneemster, want de temperaturen blijven tropisch!

 

april: introductie BOKWA! Speciale actie: bij aankoop 10 beurtenkaart krijg je 1 beurt gratis erbij. En een losse beurt (1/pp) kost slechts 5 ipv 7 euro.

januari & februari & maart: bij aankoop van een abonnement of beurtenkaart krijg je een gratis gadget!

 

Donderdag 14/02: ZUMBA VALENTIJN SPECIAL! De 1ste les start om 19h15, de tweede om 20h15; je mag ook de 2 uren meedoen voor de prijs van 1! Inschrijven aub via mail/facebook/sms/ of contactformulier van deze site. See you.... zumbalove!

 

2012

december: bij aankoop abonnement, beurtenkaart of geschenkbon krijg je een gratis gadget! rarara...

je bent jarig én vaste klant (=in bezit van geldig abonnement of beurtenkaart op je eigen naam op het moment van je verjaardag), kom naar de les in de week dat je verjaart en dan krijg je van ons een Zumba t-shirt!

De actie van de volle beurtenkaarten, gestart op 1 januari 2011, loopt af op 31 augustus 2012. Heb je nog een kaart liggen, kom dan asap zo veel mogelijk naar de les om je kaart alsnog geknipt te krijgen en zo je verrassing te ontvangen!

 

2011

Vanaf 1 januari tot 31 december 2011= een prachtige 'verjaardagsaktie'! Je bent jarig én vaste klant (= in bezit van geldige beurtenkaart of abonnement op je eigen naam op het moment van je verjaardag), kom naar de les in de week dat je verjaart en dan krijg je van ons als verjaardagsgeschenk een spectaculaire 'beachbagtowel'! Veel plezier ermee.

Vanaf januari 2011 krijgen jullie bij een volle beurtenkaart een compacte en 'girly' gadget... Heb je dit ondertussen al kunnen bijeensparen? Geen nood, er ligt al iets anders te wachten op jou! Deze actie loopt tot 31 augustus 2012.

Jullie kunnen ook zumba kledij bestellen via mij: check de site www.zumbashop.be en laat me weten wat je precies wil (ref. + maat + kleur). Regelmatig plaatsen we een gezamelijke bestelling, zo worden de portkosten voor iedereen tot een minimum herleid en genieten jullie van een extra korting!  Prijs/kwaliteit is deze zumbakledij uitstekend!

 

2010

DECEMBER 2010:

is je beurtenkaart vol of je maandabonnement ten einde? Dan krijg je van ons een kerstmuts (mét of zonder vlechtjes!) of een magnetische kalender!

 

NOVEMBER 2010:

Elke les wordt er een winnaar getrokken onder de aanwezige sporters, die krijgt een magnetische 2011 kalender! Handig voor thuis, op kantoor, in school, ...

OKTOBER 2010:

Elke les wordt er een winnaar getrokken onder de aanwezige sporters, die krijgt een waardebon voor een gratis zumbales! Dus hoe meer lessen je volgt, hoe meer kans je maakt!!!

SEPTEMBER 2010:

Voor onze leden hebben we een plastiek kaarthoudertje om de beurtenkaart in te bewaren. Een klein en handig geschenkje om de kans op verlies, wasmachine beurt, enz... tot een minimum te beperken!

 

AUGUSTUS 2010:

tijdens onze lessen die in augustus doorgaan zorgen wij voor drank! Jullie kunnen kiezen tussen Aquarius, Cola Zero en water. Als dit geen verfrissend idee is in deze hete zomer!

Nota: vanaf 16 augustus begint de les op maandag te Meulebeke in Ter Deeve om 19H ipv om 19H30.

JULI 2010:

Op woensdag 7 juli vieren we 1 jaar zumba te Ardooie in sporthal De Ark met gratis Zumba om 18H30 én om 19H45! Iedereen is welkom!!! Er zijn een paar aangename verfrissingen voorzien... hmmmm... Ook wordt er 2 x een duoticket verloot tussen de aanwezigen voor Ardooie Zomert op 14 augustus; met als hoofdact 'Tom Dice & band'! YES!!!

Nog dit: vanaf juli wordt de les van 20H30 op woensdag te Ardooie definitief verplaatst naar 19H45. Concreet betekent dit dat er het eerste uur les is van 18H30 tot 19H30. Het tweede uur start om 19h45.

JUNI 2010:

vanaf deze maand zijn er nu ook maandabonnementen te koop! Ideaal voor de 'die hards' onder jullie die meermaals per week komen. Een maandabonnement kost 25 euro, is uiteraard geldig in Ardooie en Meulebeke voor alle lesuren! Deze kaart staat ook op naam en is dus strikt persoonlijk. Dus ben je van plan er een bepaalde maand stevig in te vliegen, dan is zo'n maandabonnement een 'financiële' en sportieve meevaller. Deze actie loopt het hele jaar door.

 

Mei:

Vanaf nu krijg je bij een volle kaart een (pols)zweetbandje, je kunt kiezen tussen wit en zwart. Dus hoe meer je komt, hoe eerder je dit handig geschenk kunt verdienen! Get fit and get happy!

 

April:

vanaf 12 april is er te Meulebeke elke maandagavond om 19h30 een extra uur zumba! Deze actie loopt normaal gezien tot begin september (of langer, indien we de zaal verder kunnen afhuren).

 

 

ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.

fatburning cardio workout: zumba en bokwa workouts te ardooie en meulebeke