Get Fit, Get Happy

Uurrooster en prijzen

UURROOSTER:

startuur

MAANDAG*

Meulebeke*

 

WOENSDAG

Ardooie

DONDERDAG

Meulebeke*

vrijdag
14:00 Zumba®Gold Ter Deeve        massage (enkel op afspraak)
19:00 Zumba *   Zumba    
19:00

 

     Zumba  
20:15  Body&Mind *   Fatburner & Body Mix    
20:15       Fatburner & Body Mix  

 

ARDOOIE : elke woensdag in de parketzaal van sporthal De Ark, Melkerijstraat 2


MEULEBEKE : 

* maandagavond: ZAAL BASISSCHOOL T VELD (naast de parking en de kerk) SINT ANTONIUSSTRAAT 3

donderdagavond: SINT LUTGARDISSCHOOL ( ruim en dicht parkeren aan Vondel) KAREL VAN MANDERSTRAAT 33 

(Zumba Gold op maandagnamiddag gaat door in Dienstencentrum Ter Deeve, Bonestraat 24 Meulebeke. Info 051486193)

 

Op feestdagen is er nooit les, tenzij anders vermeld! Controleer regelmatig deze site en onze NRGY facebookpagina om op de hoogte te blijven.

 

PRIJZEN:

maandabonnement = 35 euro (kom zoveel, wanneer en waar je wil!)
10 beurtenkaart = 60 euro
20 beurtenkaart = 100 euro
Losse beurt = 8 euro

Onze NRGY-beurtenkaarten zijn ter plaatse te verkrijgen en zijn strikt persoonlijk. De geldigheidsduur van een kaart varieert: 10 beurtenkaart= 6 maanden geldig, 20 beurtenkaart = 12 maanden geldig! De maandabonnementen zijn uiteraard 1 maand geldig vanaf de datum van aankoop. De kaarten zijn persoonlijk en (enkel) verlengbaar wegens dwingende reden (ziekte, zwangerschap). Al deze kaarten zijn bruikbaar voor alle lessen 's avonds in beide locaties, dus bij ons geen verloren beurten. Nieuwe locaties en workouts kunnen ons programma iets doen wijzigen tijdens het jaar, maar de kaarten blijven sowieso geldig.

De ZumbaGold kaarten zijn verkrijgbaar aan het secretariaat van het dienstencentrum Ter Deeve.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en blessures. Het is wel mogelijk om een sportverzekering af te sluiten. Sportievak biedt ons een degelijke en betaalbare sportverzekering aan zonder franchise en prima voorwaarden. De verzekering kost je slechts €5/jaar; dit is een sportverzekering die aanvullend tussenkomt op je ziekenfonds bij een eventueel sportongeval bij onze club. Daarmee ben je dus verzekerd (BA & lichamelijke ongevallen) tijdens de hoofdsportactiviteiten van onze club én de weg van en naar! Alle bijkomende info kun je vinden op hun website www.sportievak.be . 

Via je ziekenfonds is het mogelijk om een deel van je inschrijvingsgeld van je sport terug te vorderen via een formulier voor tussenkomst lidgeld sportclub. vraag dit formulier in jouw ziekenfonds of druk het af via hun site, breng het mee naar de les, wij vullen en stempelen het af en jullie geven het terug af bij jullie ziekenfonds.

Iets te vieren? Bij ons kun je ook een waardebon naar keuze en 10 en 20 beurtenkaarten kopen in geschenkverpakking, het ideale geschenk! Deze kaarten zijn  uiteraard ook geldig in beide locaties.

ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.

fatburning cardio workout: zumba en bokwa workouts te ardooie en meulebeke