Get Fit, Get Happy

Fatburn / Get Fit / CIRCL MOBILITY

Dé Total Body Workout: opbouw conditie, spieren en lenigheid!

Elke woensdag en donderdag van 20h15 tot 21h15 hebben we een gevarieerde les: fatburn en Get Fit! De les is telkens een mix van cardio en spierversterkende oefeningen. We eindigen telkens met een uitgebreide stretch of circl mobility. Dus je bent sowieso zeker van een TOTAL BODY WORKOUT!

 

CIRCL MOBILITY! Dé fitness revolutie door de unieke combinatie van oefeningen die de bewegingsvrijheid van je gewrichten verhogen! Concreet: meer kracht, stabiliteit, coördinatie. Enthousiast? Kom dan zeker af naar de volgende Fatburn en Get Fit les!

Deze gevarieerde lessen bestaan uit een degelijke opwarming, gevolgd door een vetverbrandende en spierversterkende cardio-workout. Soms kan er zelfs eens een les tabata tussen zitten! Nadien combineren we lenigheids- en stretchoefeningen om onze flexibiliteit een boost te geven. Dus geen saaie, ééntonige les. Wel een leuke, in elkaar vloeiende les!

Doe mee en VOEL je lichaam van top tot teen!

 

PS: cardiovasculaire oefeningen (oefeningen die het hartritme verhogen) zijn een zeer goede manier om vet te verbranden. In onze les integreren we een stuk 'interval' (intervaltraining= een paar minuten trage oefeningen afwisselen met een paar minuten intensievere oefeningen). Het voordeel aan deze training is dat je metabolisme (=stofwisseling) zo gestimuleerd wordt dat je ook de dag nadien calorieën blijft verbranden. We gaan ook wat aan onze spierkracht werken, want ook door meer spierkracht te ontwikkelen verhoog je je metabolisme!

 MEEBRENGEN: MATJE + FLESJE WATER!

Deze les gaat door:

* elke woensdag om 20h15 te Ardooie in de parketzaal van sporthal De Ark 

* elke donderdag om 20h15 te Meulebeke in de SINT LUTGARDISSCHOOL, Karel van Manderstraat.

 Tot snel!

ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.

fatburning cardio workout: zumba en bokwa workouts te ardooie en meulebeke